Par 2h zinošāks lekcija “IZAICINĀJUMI UN IESPĒJAS JAUNAJĀ DARBA REALITĀTĒ”

22.oktobrī plkst.16.00-18.00

“Biznesa Vēstniecība”, Jelgavas ceļš 3, Tīraine, Mārupes novads

Iepriekšēja pieteikšanās līdz 21.10.2020 (vietu skaits ierobežots)

PIETEIKTIES ŠEIT

Lektore: Annija Paula Ezergaile (stratēģiskās personālvadības un komunikāciju uzņēmuma ERDA projektu direktore)

Baltijā 64% aptaujāto uzņēmumu norādījuši, ka pēc Covid-19 plāno organizēt darbu attālināti, kamēr ārpus Baltijas reģiona to neplāno darīt 52% uzņēmumu. Skatoties uz uzņēmumiem gan Latvijā, gan ārpus tās, ir skaidrs, ka esam jaunas realitātes sākumposmā, kad jāmainās būs gan darba videi, gan arī prasībām pret darbiniekiem un uzņēmumiem.
Kādas ir šīs galvenās pārmaiņas un ko vajadzētu darīt ikvienam no uzņēmumiem tās sastopot? Un vai attālinātais darbs ir vienīgās pārmaiņas, ar kurām saskarsimies tuvākajā laikā?

Par jaunās darba realitātes priekšrocībām un izaicinājumiem seminārā stāstīs Annija Paula Ezergaile, stratēģiskās personālvadības un komunikāciju uzņēmuma ERDA projektu direktore. Annija ir strādājusi gan pie darba devēja tēla stratēģiju veidošanas, gan piesaistes kampaņām, gan dažādiem iekšējās kultūras projektiem ar tādiem uzņēmumiem kā Latvenergo, BTA, Storent, Circle K, JYSK, Amber, Rail Baltica un citiem.

Dalīties:

Kļūsti par biedru!

Esi daļa no Mārupes uzņēmējdarbības izaugsmes un konkurētspējas. Pievienojies mūsu sastāvam un audz kopā ar Mārupes novadu!

Scroll to Top