Kvites arhitektu birojs darbojas kā ģenerālprojektētāji jau vairāk kā 10 gadus. Mēs projektējam sākot no privātmājām līdz lielām publiskām ēkām. Kvites arhitektu birojs nodrošina mūsdienīgu pieeju projektēšanā, lai maksimāli ekonomētu pasūtītāja līdzekļus ne tikai projekta ieceres stadijā, bet arī būvniecības laikā. Visus projektus izstrādājam BIM 3D vidē, kas ļauj izmantot augstu projekta detalizācijas pakāpi. Tādā veidā jau projektēšanas gaitā ir iespējams atrisināt sarežģītus tehnoloģiskus risinājumus un būvniecības laikā būtiski samazināt izmaiņu un precizējumu skaitu, attiecīgi – samazināt būvniecības izmaksas.

Kā ģenerālprojektētājs izvēlamies tikai labākos sadarbības partnerus, kas spēj nodrošināt līdzvērtīgu projekta kvalitāti. Mārupē mēs esam realizējuši vairāk kā 10 ēku projektēšanu, tai skaitā, MAN autoservisa un klienta centrs, aviokompānijas SmartLynx ofiss, 4 zvaigžņu viesnīcas “Loop hotel” būvprojekts un vairāku privātmāju projekti.

Kvites arhitektu biroja komanda spēj realizēt augstas sarežģītības projektus industriālo, publisko un privāto ēku jaunbūvju un pārbūvju īstenošanai.

Tel.: 26139066 (Solvita Kvite-Belte, SIA Kvites valdes locekle, arhitekte)

29235861 (Māris Kvite, SIA Kvites valdes loceklis)

 

Mājas lapahttps://www.kvitesarchitects.com/

Juridiskā adrese: Stīpnieku ceļš 30a, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167

Biroja adrese: Kalnciema iela 40E, Rīga. LV 1046

Dalīties:

Kļūsti par biedru!

Esi daļa no Mārupes uzņēmējdarbības izaugsmes un konkurētspējas. Pievienojies mūsu sastāvam un audz kopā ar Mārupes novadu!

Scroll to Top