Mūsu biedrs – SIA “Latvijas aptieka”

Latvijas aptieka ir aptieku tīkls, ko izveidojusi akciju sabiedrība Olainfarm – viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijā.  Aptieku tīkls nes Latvijas vārdu – Latvijas aptieka radies ar cēlu un valstisku

mērķi: mūsu aptiekas vienmēr ir godprātīgā dialogā ar saviem klientiem, izglītojošas un izpalīdzīgas. Šāds modelis Latvijā ir bijis vēstures lokos un tāds būs arī tuvākā un tālākā nākotnē.

Ar patiesu prieku, gandarījumu un augstu atbildības sajūtu Latvijas aptieka ir arī Mārupē, Mazcenu alejā 6, kā arī Rīgā, Tēriņu ielā 56, – mārupiešu iecienīta aptieka, atrodas uz robežas starp Rīgu un Mārupei.

Ne vienmēr jābūt slimam vai problēmu māktam, lai meklētu palīdzību aptiekā! Tieši šī iemesla dēļ aptiekas sortiments ir īpaši atlasīts gan jaunajām māmiņām, zīdaiņiem, aktīva dzīvesveida piekritējiem. Gribam likt uzsvaru uz vārdu atlasīts, nevis pielāgots. Neapšaubāmi, uzmanību veltām arī tiem, kas uz aptieku nāk, lai uzlabotu savu veselību.   Tieši viņi Latvijas aptiekas  Hronisko pacientu atbalsta programmu ir novērtējuši visaugstāk.

Ieklausieties mūsu padomos un ielūkojieties mūsu aptiekas plauktos, esiet atvērti mūsu aptiekāru padomiem!

Mēs sniegsim noderīgu informāciju, ko gudri varēsiet izmantot savā labā. Veidojiet paši savu zināšanu bāzi un dalieties ar līdzcilvēkiem.

Vienmēr paturiet prātā, ka būt veselam ir patīkami, mūsdienīgi, un laba veselība ir visīstākā bagātība, pati galvenā vērtība! Jo vairāk laika veltīsiet savas veselības stiprināšanai, jo vairāk jums būs enerģijas visam pārējam – darbam, draugiem, vaļaspriekam.

Spēku mums piešķir arī mediķu, ražotāju un mūsu aptieku apmeklētāju uzticība un uzmundrinājums.

Mēs priecāsimies, ja kļūsim par labiem draugiem.

Esiet veseli un dzīvespriecīgi, baudiet pilnvērtīgu dzīvi!

Dalīties:

Kļūsti par biedru!

Esi daļa no Mārupes uzņēmējdarbības izaugsmes un konkurētspējas. Pievienojies mūsu sastāvam un audz kopā ar Mārupes novadu!

Scroll to Top