Mūsu stāsts aizsākās 2016.gada rudenī, kad mūsu dvīņu meitiņām Annai un Elizabetei uz Jaunmārupes pamatskolu bija jāsagādā gardumi Miķeļdienas tirdziņam. Tā kā saldumu vienmēr ir ļoti daudz, gribējām ko veselīgāku un oriģinālāku. Blakus mazdārziņam auga mārrutki, nodomājām, kāpēc ne. Tad arī uztaisījām savas pirmās mārrutku burciņas. Meitiņas burciņas notirgoja 20 minūtēs, tas mums lika aizdomāties, ka cilvēki vēlas ko labu un veselīgu.

Sākumā meklējām idejas un daudz lasījām pieejamo literatūru par mārrutkiem un to audzēšanu. Mēģinājām mārrutkiem pievienot daudz dažādas garšas paceļot to jaunā līmenī. Iemācīt cilvēkiem to, ka mārruttki nav tikai kā piedeva aukstajai gaļai, bet izmantošana ir daudz plašāka.

Ražošanas process: Katra mārrutka sakne tiek izrakta un atlasītas tikai labākās. Nomizotas ar rokām, pārbaudītas vai nav bojājumi. Tikai labākās nonāk tālāk malšanā. Pēc malšanas tiek pievienotas piedevas. Visas sastāvdaļas ir pašu audzētas vai iegādātas pie vietējiem zemniekiem tā atbildot par produktu kvalitāti.

Pašlaik mūsu uzņēmums piedāvā plašu produktu klāstu no mārrutkiem, piedāvājam ekskursijas mūsu ražotnē. Piedalāmies tirdziņos, izstādēs un rīkojam seminārus par mārrutku pielietojumu un to ārstnieciskajām īpašībām ikdienas lietošanā. Daudz sadarbojamies ar citiem ražotājiem  jaunu produktu radīšanā.

Sadarbojamies ar vietējiem veikaliem un savus produktus eksportējam uz dažādām valstīm. Pašlaik notiek darbs pie jauna iepakojuma izstrādes, lai tas atbilstu visām prasībām, un produkts pēc iespējas ātrāk nonāktu veikalu plauktos ārpus Latvijas.

Mēs piedāvājam:

Mārrutki

Mārrutks bez piedevām

Mārrutki ar upenēm un sinepēm
Mārrutki ar ingveru un citronu
Mārrutki ar brūklenēm
Mārrutki ar avenēm
Mārrutki ar smiltsērkšķiem
Mārrutki ar tomātiem un ķiplokiem
Mārrutki ar bietēm
Mārrutki ar dzērvenēm
Mārrutki ar asajiem pipariem

Mārrutku pulveris
Mārrutku šokolādes trifeles

Mārrutku čipsi

bez piedevām,

ar asajiem pipariem

ar garšvielām
Mērces

Marinādes gaļai

Dalīties:

Kļūsti par biedru!

Esi daļa no Mārupes uzņēmējdarbības izaugsmes un konkurētspējas. Pievienojies mūsu sastāvam un audz kopā ar Mārupes novadu!

Scroll to Top