28. aprīlī Jaunmārupē pie dīķa Pavasari notika Lielā talka, kurā Mārupes uzņēmēji čakli pastrādāja, kopjot laukumu, kurā notiks Vislatvijas zaļumballe. Talkošanas rīts iesākās visai rosīgi – I. Dūdumas uzmundrinošā rīta uzruna, rīta rosme salsas ritmos ar grābekļiem un citiem instrumentiem rokās, talkotāju iedvesmas pilnie pirmie soļi topošā parka krūmājā, kur steidzīgi visi ķērās pie darba, lai taču pierādītu, ka nav nākuši te slinkot, bet gan paveikt kopīgu darbu!

Kamēr pieaugušie ar grābekļiem un lāpstām, maisiem un ķerrām pie rokas darbojās, mazie talcinieki apgleznoja īpaši līdzpaņemtās burciņas, kas vēlāk kalpos kā lukturīši zaļumballes laikā – ikviens bija nodarbināts un priecīgs par jauko kompāniju, kā arī jutās gandarīts par padarīto.

Īpašs paldies jāsaka biedrības pārstāvim – starptautiskajai lidostai Rīga par talcinieku nodrošināšanu ar pusdienām! Tā teikt – kas čakli strādājis, tas pelnījis labu maltīti, un šoreiz lieliskas sadarbības rezultātā restorāns Hercogs smalki pasniedza gardo zupu, kuru nesteidzīgi varēja baudīt katrs talcinieks!

 

Dalīties:

Kļūsti par biedru!

Esi daļa no Mārupes uzņēmējdarbības izaugsmes un konkurētspējas. Pievienojies mūsu sastāvam un audz kopā ar Mārupes novadu!

Scroll to Top