Parakstīts sadarbības memorands ar Biznesa augstskolu “Turība”

Lai veicinātu sociāli ekonomisko aktivitāti, uzņēmējdarbības attīstību Mārupes novadā, kā arī sekmētu jauniešu interesi par uzņēmējdarbību un īstenotu kopīgus projektus jauniešu uzņēmējdarbības izpratnes veicināšanai un praktisko iemaņu apgūšanai, biedrība „Mārupes uzņēmēji” 30. jūnijā parakstīja sadarbības memorandu ar Biznesa augstskolu Turība.

6024

Biedrības „Mārupes uzņēmēji” valdes priekšsēdētāja Evita Sondore skaidro: „Domājot par esošajiem un topošajiem biedriem, meklējam aizvien jaunus risinājumus, kā attīstīt uzņēmējdarbību. Biznesa augstskola Turība mums ir ļoti saistošs sadarbības partneris, jo šeit ir gan zinoši cilvēki, kas var darboties kā mentori, gan kopā strādāšanas risinājums, ko piedāvā Turība Business HUB. Jaunam un nelielam uzņēmumam aprīkota darba vieta, ko var izmantot par nelielām izmaksām, ir liels atbalsts attīstības sākumposmā.”

6027

Memoranda ietvaros biedrība „Mārupes uzņēmēji” apņemas sadarbībā ar augstskolu īstenot dažādas aktivitātes, kas vērstas uz izglītības un uzņēmējdarbības attīstību Mārupes novadā un Rīgas pilsētā. Savukārt, Biznesa augstskola Turība apņēmusies aktīvi sadarboties ar biedrību, īpaši Turība Business HUB sniegto pakalpojumu ietvaros, piedāvājot biedrības dalībniekiem draudzīgus nosacījumus. Tāpat augstskola apņemas informēt biedrību par aktualitātēm nozarē un rosināt gan studentus, gan mācībspēkus uz aktīvu sadarbību.

Dalīties:

Kļūsti par biedru!

Esi daļa no Mārupes uzņēmējdarbības izaugsmes un konkurētspējas. Pievienojies mūsu sastāvam un audz kopā ar Mārupes novadu!

Scroll to Top