Par 2 stundām zinošāks – Uzņēmēja gēns jeb BOSI sistēma

PAR DIVĀM STUNDĀM ZINOŠĀKS – 7. seminārs

2014. gada 23. janvārī no plkst. 15:00 līdz 17:00

SIA “ALSO Latvia” telpās, Liliju ielā 29, Mārupē

Uzņēmēja gēns jeb BOSI sistēma

Uzsākam Jauno gadu ar vērtīgu tradīciju turpināšanu – semināru “Par 2 stundām zinošāks”! Šoreiz piedāvājam iepazīt sevi, savus kolēģus, klientus un partnerus ar pasaulē plaši pazīstamās BOSI sistēmas palīdzību, kuru Latvijas uzņēmumu vajadzībām ir pielāgojusi stratēģiskās attīstības ekspertu komanda ACADEMIA.

Semināra dalībniekiem pirms pasākuma ieteicams aizpildīt testu adresē www.bosi.lv!

Lektors: Jānis Skrūzkalns

Jānis ir uzņēmējs un sertificēts Uzņēmēja gēna BOSI katalists, BOSI Baltijas reģiona vadītājs. Latvijas Mārketinga profesionāļu kolēģijas valdes loceklis. Viens no vadošajiem patērētāju un pētījumu ekspertiem Latvijā.

Jānis ir palīdzējis tādiem klientiem kā DNB, Nordea, Citadele, Hipotēku banka, Swedbank, SEB, LMT, Lattelecom, Tele2, RPK, Valmieras piens, Rīgas piensaimnieks, Aldaris, Cido, Gutta, Laima, Kraft, Nestle, Mars, Fazer, Hanzas maiznīcas, Latvijas Balzams, Pernod Ricard, Rimi, Narvesen, Ergo, If, Samsung u.c.

Dalības maksa seminārā:

EUR 7  – biedrības „Mārupes uzņēmēji” dalībniekiem;
EUR 14 – Rīgas, Babītes, Ogres, Jelgavas, Jūrmalas, Ķekavas, Tukuma, Talsu u.c. reģionālo uzņēmēju organizāciju biedriem;
EUR 21 – uzņēmējiem un interesentiem, kas nav iepriekš minēto organizāciju biedri.

Tuvāka informācija un pieteikšanās, rakstot uz e-pastu: info@marupesuznemeji.lv vai zvanot pa tālruni: +371 22516333.

Dalīties:

Kļūsti par biedru!

Esi daļa no Mārupes uzņēmējdarbības izaugsmes un konkurētspējas. Pievienojies mūsu sastāvam un audz kopā ar Mārupes novadu!

Scroll to Top